Gimnáziumunkban június 12-én online Pályaorientációs napot tartottunk.

Az osztályfőnökök beszélgetésre hívták tanítványaikat, „találkoztak” a TEAMS- felületén, és hasznos információkat osztottak meg egymással. Interaktív formában esett szó arról, hogyan készüljenek az eredményes érettségire, milyen szempontok szerint válasszanak továbbtanulási cél- intézményt.

Több diák osztotta meg társaival az idősebb testvér tapasztalatait, beszélt a felvi.hu felület helyes használatának, alkalmazásának fontosságáról. Értelemszerűen másként közelítette meg a továbbtanulás kérdését egy végzős gimnazista, és másként a 9. évfolyamot éppen befejező, de abban megegyezett véleményük, hogy a Pályaorientációs nap elérte célját, ismereteik bővültek.

véleményük, hogy a Pályaorientációs nap elérte célját, ismereteik bővültek.

DÖK nap

A 2019-2020-as tanév záró napján a Diákönkormányzat „dolgoztatta meg’’ a tanulókat.

Vajon milyen feladatot kaptak a Táncsicsosok ? A következőt :   A diákok  beszéljenek, írjanak, mutassák  be a  tanév  - számukra  meghatározó élményt nyújtó - napját, periódusát , bármilyen műfajt, technikát választva.

A gimnazisták természetesen online dolgoztak.  Figyelemreméltó egyéni és csoportos megoldások születtek.

Ízelítőül – a teljesség igénye nélkül -  íme néhány:

9.a dokumentum

9.b dokumentum

10.a dokumentum

11.a dokumentum

11.b dokumentum

Köszönjük az osztályfőnököknek, szaktanároknak, hiszen szükség volt az Ő irányításukra , és gratulálunk a diákok  aktivitásához, az értékes produktumokhoz ! 

Mindenkinek egészséges, tartalmas, szép nyarat kívánunk!