Ábrahámné Karli Mária földrajz – vizuális kultúra szakos Kolléganőnk - szakmai tevékenységéért – Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott.

Az oklevéllel a Tanárnő sokéves munkáját ismerte el Prof. Dr. Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere 2020.június 7-én.

A megérdemelt kitüntetés hivatalos visszajelzése annak a több évtizedes munkának, melynek számos kiemelkedő mutatója van: Tanított és tanít általános iskolában, gimnáziumban, szakkört vezet, érettségire készít fel, tanítványai alkotásait hazai és nemzetközi pályázatokon díjazzák, táborokat szervez és táboroztat. Pedagógusként, szenzitív emberként figyel a hátránykompenzálásra, különös érzékkel veszi észre és segíti a tehetséges diákokat.

A gimnázium aulájában portfóliókon mutatja meg diákjai munkáját, ha kell, tantermek dekorálását irányítja, ha szükséges ünnepi műsorok díszleteit tervezi és jeleníti meg.

Kollégáival, a gimnázium partnereivel, a tanítványok Szüleivel korrekt kapcsolatot ápol.

Kiállításokon gyakran csodálkozhatunk rá festményeinek izgalmas témáira és színvilágára.

Marika néni, ahogy a Táncsicsosok a legnagyobb tisztelettel szólítják Őt, figyelnek Rá, pontosan tudják, hogy Hozzá bármikor, bármilyen témában fordulhatnak segítségért. Ábrahámné Karli Mária életében egy fontos tényező a miniszteri elismerés, de tudjuk, Ő nem áll meg!

Biztosak vagyunk abban, hogy továbbra is szakmai alázattal, gyermekszeretettel végzi majd munkáját, melyhez egészséget és további szép eredményeket kívánunk!

Gratulálunk, Marika! Büszkék vagyunk Rád!