Tisztelt Szülők, kedves Táncsicsos Diákok! Szeretnénk Önöket, Titeket tájékoztatni az iskolánkban kialakított tantermen kívüli digitális munkarendről.

Tanáraitok, kollégáim, nagyon sokat gondolkodtak azon, mi lenne a legjobb, leggyorsabb,  leghatékonyabb megoldás. Bármilyen módot is választunk, az elképzelhetetlen a ti aktív, együttműködő, felelősségtudatos jelenlétetek nélkül. Ebben a tevékenységben kiemelt szerepetek van és lesz.

A tanítás- tanulás folyamatát 7.45h-kor, a szokásos órarend szerint elkezdjük, és ennek felülete az általatok jól ismert e-KRÉTA. A felületre a belépési kódod változatlan és szüleid belépési kódja sem változott.

Holnap (2020.03.17.) az órarendedhez belépve, kattints az első tanórádra és baloldalon kattints a házi feladat fülre! Itt nemcsak a házi feladatot láthatod, hanem az adott digitális tananyag tartalmát és ütemezését is. Tankönyvi utalásokat, linkeket közlünk, amelyekre kattintva megnyílik a digitális tartalom.

Elképzelhető, hogy tanáraid a tanórához készítenek feladatlapot, vagy egyéni digitális tartalmat is, ezeket az üzenetek fülnél találod. Tanáraid a következőképpen teszik egyértelművé melyik órához tartozik az üzenet: egyrészt tartalmazza a tanár nevét, másrészt az óra pontos időpontját. (Ez azért szükséges, mert az adott tanártól a héten több üzenetet is kaphatsz.) Ezekben az üzenetekben feladatok is lesznek, amelyeket vissza kell küldened. Ezt pedig a válasz gombbal teheted meg. Az órai tananyag mellett ajánlást is fogsz látni a feladatra javasolt időtartamot tekintve. Ha a munkád értékelésre kerül, ezt külön kihangsúlyozzuk. Ha valamiben elakadnál, a következő helyeken kaphatsz segítséget:

1. Keresd osztályfőnöködet a már kialakult csatornákon!

2. Ha informatikai támogatásra van szükséged, egyrészt 06-30-2601372 (Rosinger Ferenc), másrészt 06-30 6051473 (Malom József) számon kaphatsz segítséget! 

3. Bármilyen, az adott tantárgyhoz kapcsolódó kérdéssel fordulj bizalommal szaktanárodhoz!

4. Bármilyen téged érintő dologban, illetve ha egészségi állapotodban történik változás, fordulj a következő telefonszámon 06-308297477 Fischer Zsolt intézményvezetőhöz!

Szeretnénk kérni, hogy NE csak a digitális tanítási idő alatt maradj otthon! Ezzel vigyázz magad és mások egészségére! Foglalkozz a tanulással, légy elérhető! Készítsd el a kért beadandókat, hiszen részvételed a munkában a visszajelzésekkel követhető egyértelműen!

Bízunk a jó és eredményes együttműködésben! Ez mindannyiunk érdeke.

Fischer Zsolt intézményvezető