A Kézen Fogva Alapítvány szervezésében Budapesten a Papp László Arénában egy érzékenyítő programon és utána egy koncerten vettünk részt.

(46 diák és 4 kísérő tanár) Találkozhattak olimpikonokkal. Érzékenyítő programon kerekes székes vívást, kerekes székes kosárlabdát, Boccia játékot, kutyás bemutatót, táncbemutatót, gördülő tánccsoport bemutatóját láttuk. Az esti koncerten felléptek: Maróth Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Csongrádi Kata, Vincze Lilla, Delhusa Gjon, Marcelina, Korda György és Balázs Klári, Csonka András, Szikora Róbert, Varga Miklós; Bon bon, Nagy Feró. A délutáni fellépők Opitz Barbara, Burai Krisztián, Margaret Island voltak.

Jó volt megtapasztalni annak erejét, hogy 6000 ember egyet akar, egy jó ügyért mozdul.

Jó volt látni azt, hogy hogyan segítjük egymást, hogy összetartozunk.

A koncert közben Dj Dominique diszkót tartott, ahol korra, nemre való tekintet nélkül vonatozott együtt a művész vezetésével több ezer ember.

"Múlnak a gyermekévek, Tavaszi szél… Kezdjetek szeretni, hogy legyen min nevetni", slágereket több ezren énekeltük egymás kezét fogva.

Pingpongozhattunk Klampár Tiborral, találkozhattunk olimpiai győztes sportolóinkkal.

Együtt táncolhattunk a művészekkel, és egy felejthetetlen koncert élményben volt részünk.

A nap alkalmas volt arra, hogy meglássuk, az akaraterőnek, a kitartásnak, a szeretetnek milyen hatalmas ereje van. A Papp László Sportarénában rendezett érzékenyítő nap során mindezt megéltük. Köszönthettük az paraolimpiai bajnok vívó válogatottunkat, találkozhattunk énekesekkel, sportolókkal és a nap alkalmas volt arra is, hogy diák és tanár még jobban egymásra találjon.

A csoportot intézményvezetőnk Fischer Zsolt, Monostoriné Tóth Gabriella, Ekkertné Monoki Zsuzsanna és Uracsné Beck Etelka kollégák kísérték el.

Köszönjük a lehetőséget és a támogatást a szervezőknek: DJ Dominique-nek és barátainak, valamint, a Tesco Globál ZRT-nek, akik úticsomaggal járultak hozzá kirándulásunkhoz.