Igen, elkezdődött a 2018/2019. tanév! Szeptember 03-án, ahogy az ország sok-sok intézményében, tanévnyitó ünnepély volt gimnáziumunkban.

A sportcsarnokba 8 óra előtt néhány perccel vonultak le a diákok, a lelátón a szereplők és a kilencedikesek foglaltak helyett. Jó volt látni, hogy számos szülő is megtisztelt Bennünket.

Mi, a rövid műsor szereplői: Nagyváradi Mátyás, Duraku Cintia, Bosnyák Míra, Horváth Nikoletta, Tordai Vanda, Hanics Olivér, Szabó Bertalan, Szabó Albert, Rácz Ronald, a humor eszközével – is - igyekeztünk kedvet csinálni az új tanévhez.

Az első tanítási napon az osztályfőnökeink minden szükséges információt megadtak nekünk. Beszéltünk a tanév első, igazi vidám és kreatív programjáról a szecskaavatóról is. Úgy tűnik, végzőseink legalább annyira készülnek, mint a kilencedikesek!

Már van új órarendünk, és sok-sok ötletünk a tanév programjainak színesítésére is. 

A tantermek frissen festve, néhányban a parkettát is felújították, (szóval csend-rend-fegyelem!?!), kipihentük magunkat, bár többen közülünk a nyaralás előtt-után dolgoztak is.

Készen állunk tehát arra, hogy jól teljesítsünk, hogy valóra válthassuk elképzeléseinket, de mindenekelőtt arra, hogy megosszuk egymással élményeinket!

Minden Táncsicsosnak eredményes és vidám tanévet kívánunk!

Tordai Vanda, Hanics Olivér – 11.a