Iskolánk csapata az OTP Bank Bozsik-program tanévnyitó fesztiválján 2. helyezést ért el Fiú Fair Play Cup korcsoportban.

Napos időben kezdődött meg az idei bozsikos tanévindító, de a jó kedvet a délelőtt folyamán Telki fölé érkező felhők és a szeles időjárás sem rontották el, 900 gyermek futballozhatott önfeledten az MLSZ edzőközpontjában. A legkisebbek Grassroots-fesztiválon vettek részt, ahol még nem az eredmény volt a fontos, a nagyobbak viszont tornarendszerben, nagy küzdelemben döntötték el egymás között, ki a legjobb.

A tanévindítóra Telkibe látogatott a honi futballtársadalom több jól ismert alakja is, így például Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, vagy két korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre és a program névadójának, a legendás Bozsik Józsefnek a fia, Bozsik Péter is.

Az egész napos program keretében, a megyék javaslata alapján, kitüntetésben részesültek az OTP Bank Bozsik-program elmúlt idényében kiemelkedő munkát végző szakemberek, a nap végén pedig a gyerekek vették át a kiérdemelt díjakat, elismeréseket.

Fiú Fair Play Cup korcsoport

1. Győri Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskola
2. Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium
3. Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium:
Fehér Máté
Takács Martin
Aburkó József
Teszárik Ákos
Szilber Alex
Teszárik Egon
Felkészítők: Ignatyev Szergej, Mikoláné Simon Csilla.

Gratulálunk!

forrás: mlsz.hu

http://www.mlsz.hu/blog/2017/09/23/otp-bank-bozsik-program-900-gyermek-nyitotta-meg-a-tanevet-telkiben/